کتاب «بنیادی از دانایی و وارستگی»؛ تاریخ شفاهی بنیاد دانشگاهی فردوسی منتشر شد

‍ کتاب «بنیادی از دانایی و وارستگی»؛ تاریخ شفاهی بنیاد دانشگاهی فردوسی منتشر شد.

این کتاب به همت بنیاد دانشگاهی فردوسی و به قلم علی باغدار دلگشا تألیف شده است؛ نویسنده در این کتاب با بهره‌گیری از تاریخ شفاهی و مصاحبه با اعضای این بنیاد به فرآیند شکل‌گیری و اهداف انسان‌دوستانهٔ بنیاد دانشگاهی فردوسی پرداخته است. در این اثر چنانکه مؤلف در مقدمهٔ کتاب گفته است با چهار محور اصلی مواجه خواهید شد:

۱. پژوهشی با موضوع نقش‌آفرینی بنیادهای خیریه‌ای در ساختار نظام آموزشی ایران

۲.فرایند و زمینه‌های شکل‌گیری بنیاد دانشگاهی فردوسی و آشنایی با آیین‌نامه‌ها و اساس‌نامه بنیاد

۳. مصاحبه با افرادی از اعضای هیأت امنای بنیاد با هدف حفظ و ثبت تاریخ شفاهی این مرکز غیرانتفاعی

۴. انتشار تصاویر و اسناد آرشیوی بنیاد با هدف آشنایی هرچه بیشتر با بنیاد دانشگاهی فردوسی.

گفتنی است بنیاد دانشگاهی فردوسی اولین مؤسسهٔ عام‌المنفعه و نیکوکاری در بین دانشگاه‌های کشور است که در سال ۱۳۸۳ به صورت مستقل از تشکیلات رسمی دانشگاه و به همّت تعدادی از نیکوکاران دانشگاهی و غیر دانشگاهی و با هدف حمایت از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد تاسیس شده است.