photo_2023-03-11_11-06-40.jpg

اولین نشست از سلسله نشست های "سپهر سخن" برگزار شد

اولین نشست از سلسله نشست‌های «سپهر سخن» برگزار شد.

اولین نشست از سلسله نشست‌های سپهر سخن، ویژهٔ معرفی کتاب‌ به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری دانشکدهٔ الهیات و معارف اسلامی ظهر دوشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱ در تالار دانشکدهٔ الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در اولین نشست، کتاب «کاظم مدیر‌شانه‌چی» که دربارهٔ استاد کاظم مدیرشانه‌چی، یکی از مفاخر و استادان سرشناس دانشگاه فردوسی مشهد است و به قلم محمدرضا مروارید به رشته تحریر درآمده است، معرفی و رونمایی شد.

در آغاز این مراسم دکتر سلمان ساکت، استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دبیر نشست ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان از ضرورت برگزاری چنین جلساتی برای دانشجویان و نسل جوان سخن گفت و همچنین تأکید کرد: سلسله نشست‌های معرفی کتاب‌هایی دربارهٔ مفاخر دانشگاه و نیز کتاب‌هایی از استادان برجستهٔ دانشگاه از رسالت‌های مهم این مرکز بوده است و مایهٔ خرسندی است که اولین نشست به معرفی کتاب «کاظم مدیر شانه‌چی» اختصاص یافته است.

در ادامه محمدرضا مروارید، نویسندهٔ کتاب، از چرایی و چگونگی نوشتن کتاب سخن گفت و افزود شخصیت والای استاد مدیرشانه‌چی انگیزه نوشتن این کتاب بوده است. وی در ادامه به ابعاد شخصیتی استاد شانه‌چی پرداخت و اظهار کرد: آمیختن شیوه‌های حوزوی و دانشگاهی در آموزش، عشق به کتاب و کوشش برای وحدت دانشگاه و حوزه از جمله رویکردهای مهم و بارز در زندگی وی بود.

در بخش بعدی مراسم دکتر محمدحسن حائری، استاد گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد به سخنرانی پرداخت و از ویژگیهای کتاب سخن گفت و در ادامه به ذکر خاطراتی از استاد مدیرشانه‌چی پرداخت و گفت: استاد شانه‌چی استادی حاذق، ذوالفنون و جامع‌الاطراف بود که در جامعه امروز ما کم‌نظیر است.

دکتر حائری سخنان خود دربارهٔ استاد شانه‌چی را با این سخن به پایان رساند که:«عاش سعیداً و مات سعیداً و بُعث سعیداً ان شاء الله».

در پایان تعدادی از حاضران که پیشینه آشنایی و معاشرت با استاد زنده‌یاد، کاظم مدیرشانه‌چی داشتند به ذکر ویژگیهای آن استاد فرزانه و بیان خاطراتی از ایشان پرداختند.

دسته بندی: اخبار سایت ،