IMG_20230107_125731_981.jpg

بازدید دکتر کافی از مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه

بازدید رئیس دانشگاه فردوسی مشهد از مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه

دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در بازدید از مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، این مرکز را آیینه تمام نمای هویت، تاریخ و آینده دانشگاه و بهترین مکان برای معرفی فعالیت های دانشگاه دانست. وی با اشاره به توقف چندین ساله فعالیت های مرکز گفت: آغاز به کار دوباره این مرکز نیاز به انرژی و علاقه زیادی داشت که با قبول مسئولیت از سوی دکتر ساکت، فعالیت این مرکز از سر گرفته شد. دکتر کافی به افزایش کارایی مرکز در دوره جدید اشاره و خاطر نشان کرد: افتتاح موزه تاریخ دانشگاه در سال جدید می تواند به عنوان نقطه عطفی در معرفی تاریخ و هویت دانشگاه باشد.

رئیس مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه: مرکز می تواند در معرفی تاریخ و هویت دانشگاه نقش اساسی ایفا کند.

در دیدار دکتر کافی از مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، دکتر ساکت، رئیس مرکز با تشکر از حضور دکتر کافی از حمایت های ایشان قدردانی کرد و گفت: مرکز تلاش دارد در دوره جدید، فعالیت های خود را گسترش دهد و در معرفی تاریخ و هویت دانشگاه نقش اساسی ایفا کند. وی با اشاره به نیروهای جوان مرکز یادآور شد: بخش های مستندسازی، فناوری اطلاعات، پژوهش و روابط عمومی چهار بخش مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه است که نیروهای جوان و دانشجو در این بخش ها مشغول جمع آوری و مستندسازی تاریخ و افتخارات دانشگاه، ارتباط با خانواده بزرگ و دیرینه سال آن و معرفی فعالیت های مرکز می باشند.