photo_2023-02-21_13-15-34.jpg

کتاب «تصدیق یک زندگی» مروری بر زندگی و خاطرات دکتر علی اکبر حسینی، استاد پیشکسوت دانشکدهٔ دندان‌پزشکی

کتاب «تصدیق یک زندگی»؛ مروری بر زندگی و خاطرات دکتر علی‌اکبر حسینی، استاد پیشکسوت دانشکدۀ دندان‌پزشکی منتشر شد. در این کتاب که تاریخچه‌ای کوتاه از تأسیس دانشکدۀ دندان‌پزشکی نیز گنجانده شده، حدود 70 یادداشت خاطره‌گونه در وصف شخصیت و منش و شیوۀ تدریس و مدیریت این استاد برجسته به همت جمعی از دوست‌داران ایشان و با مدیریت جناب آقای مهندس ایمان حسینی، فرزند استاد گردآوری و چاپ شده است تا زندگی و سلوک ایشان سرمشقی باشد برای دانشجویان و استادان جوان این مرز و بوم. گفتنی است دکتر علی‌اکبر حسینی سه دوره رئیس دانشکدۀ دندان‌پزشکی بوده و عضویت در گروه علوم دندان‌پزشکی فرهنگستان علوم را نیز در کارنامۀ خود دارد. دکتر محمّد خواجه‌حسینی، استاد دانشکدۀ کشاورزی دربارۀ دکتر حسینی نوشته است: « اکبر ما چند دوره به مدت حدود 14 سال ریاست دانشکدۀ دندان‌پزشکی را عهده‌دار بود آن هم دانشکده‌ای در صدر دانشکده‌های دندان‌پزشکی ایران. او افتخار همۀ ما و دانشگاه بود. قلب مهربان او همواره تپنده باد. از بین همۀ نقاط درخشان او اینکه در مدت‌های مدیدی که مدیریت کرد به هیچ عنوان از این سمت سودی برای خود و خانواده‌اش نبرد. او می‌توانست همانند بسیاری، فرزندانش را در هر رشتۀ دانشگاهی مشغول به تحصیل کند ولی با آنان همانند دیگران برخورد کرد و هیچ اقدام خاصی برای آنان انجام نداد. اکبر ما نمونۀ یک انسان وارسته، خوشنام و قلبی سراسر خیرخواهی برای خلق خداست. اکبر ما از دو جهان آزاد است و شاید به همین دلیل نام اولین فرزندش را آزاده گذاشت. از صمیم قلب دوستت دارم ای اکبر خوب ما».

photo_2023-02-21_13-15-34.jpg